25 Yıllık Tecrübeyle Körfezim Eğitim Kurumları Yine LGS Şampiyonu

23 Temmuz 2020 Haberler 0 Yorum

Bu yıl LGS’de  şampiyon çıkaran okulumuz, derece yapan öğrencilerimizi ve basını bir araya getirerek kahvaltı etkinliği düzenledi.. Okulda düzenlenen basın toplantısına Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Okul kurucularımızdan Naci Akçay, Hasan Yıldız, Ortaokul Müdürümüz Eyüp Sultan Keskin, İlkokul Müdürümüz Çiğdem Aytekin, Ortaokul Müdür Yardımcımız Aslıhan Günen,  başarılı öğrenciler Nehir Ilgın Kartal ve Sadi Berk Yetkin ile aileleri katıldı.
Çeyrek asırlık tecrübesi ile başarısını her yıl artıran okulumuz, geçen yıl iki Türkiye birincisi çıkarmıştı. Akademik başarıyı bu yıl Nehir Ilgın Kartal göğüslerken Sadi Berk Yetkin ise bir boş bırakarak okulun başarısını katlandırdı.
Genel Müdürümüz Azmi Cihat HATİPOĞLU; "Geçen yıl okulumuzdan iki birinci çıkmıştı. Bu yıl bir pandemi dönemine rağmen bir şampiyon çıkardık. Emeği geçen okul kurucularımıza, çalışma arkadaşlarımıza, velilerime bu başarıyı taçlandıran değerli öğrencilerime teşekkür ediyorum. Nehir Ilgın kızımız ful yapan ve birinci olan öğrencimiz. Sadi Berk ise sınavda tek boş bırakarak bizleri gururlandırdı. Sadi Berk sosyal alanda da çok başarılı. Nehir'in ise satraç dalında dereceleri mevcut. Mesele sadece öğretim değil aynı zamanda eğitim” dedi.
Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin ise “Büyük çabalarla yerine getirdiği nihai ürünleri hep beraber görüyoruz. Hep bu kadar puan aldı başarılı oldu deriz. Bunun altyapısında çok ciddi bir çalışma var bu yüzden bu çalışmaya büyük emek veren ailelerine ve bu işin odağında olan öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Onlardan beklentimiz çok geleceğimiz adına da onlardan çok umutluyuz” dedi.
LGS Şampiyonu Nehir Ilgın Kartal ise ortaokul öğrencilerine tavsiyelerde bulunarak “Düzenli olarak çalıştım. Soru sayısına çok takılmasınlar önemli olan aldıkları puan. Verime odaklansınlar. Yapamadıkları zaman uğraşsınlar. Ankara Fen Lisesi’ni istiyorum. Yarış ipini hiç bırakmasınlar” dedi.

Fotoğraf Galerisi 4 Fotoğraf

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır