Hasta ve İhtiyaç Sahibi Çocuklar Yararına Gıda Kermesimiz

18 Şubat 2015 Haberler 0 Yorum

Özel Körfezim Eğitim Kurumları Okul Aile Birliğimizin, geleneksel olarak düzenlediği Hasta Çocuklar Yararına Gıda Kermesi bu yıl Derince Araştırma Hastanesinde bir gurup öğrenci, öğretmen ve fedakar Okul Aile Birliğindeki annelerimiz tarafından yapıldı.

Okul Velilerimizin özveriyle hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekler, kısa zamanda tükendi.

Hastane çalışanları, doktorlar ve hasta yakınları tarafından yoğun ilgi gören ve beğenilen kermesten elde edilen gelir, hastanenin hematoloji ve çocuk hastalıkları bölümünde taedavi görmekte olan hasta çocuklara teslim edilmek üzere hastane yönetimine teslim edildi.

 
Okulun Halkla İlişkiler Sorumlumuz Elif YILDIZ SÖNMEZ ve Tuğba HELİMOĞLU, Okul Aile Birliği Üyelerimiz Emel TAŞYÜREK, İlknur ÜNSAL, Ayfer CENGİZ, Emre DENİZBİLGİNİ, Berna TUNAHAN, Başak ÇOBANOĞLU, Sibel ALTINKAYA, Canan YÜKSEL, Menekşe GÜLBAŞ ve öğretmenlerden Nihal HAYRAN ve öğrencilerden S.Sude Altunakar, Z.Erva DEMİR, Rümeysa AKÇAY, Özlem TOSUN, Gülnihal ÇOŞKUN, Zeynep ÇİL kermeste görev aldılar. Hastane Hastane Müdürü Vedat TORTUMLUOĞLU ve hastane Halkla İlişkiler görevlisi Hicran Hanım da bu anlamlı gününde kermese destek oldu. Elde edilen gelir hastane yönetimine teslim edildi.

Fotoğraf Galerisi 8 Fotoğraf

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır